insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

God jul och gott nytt år! Bilder och en enkät med tävling! Vinn ett presentkort!

Nyårskrönika WS och Company

Driv och engagemang, nu kör vi 2019!

...men innan vi gör det brukar vi alltid blicka tillbaka på året som gått och så även i år. Längre ner hittar ni en massa bilder från året som gått. Det är inte så mycket bilder på varor och annat, för det har ni ju redan sett under året utan det är mest bilder "bakom kulisserna".

 

Missa inte vår Enkät i slutet av detta inlägg. Här får du rabatt på ditt nästa köp och är med och tävlar om ett presentkort på 1000 kr och ett på 500 kronor.

 

- Då är nästan 2018 slut, hur ska man summera det här året. Förra året skrev jag ”tack” och det känns samma även denna gång. Fortsatt tacksamma för alla fina kunder, leverantörer, anställda och att man får hålla på med det man gör. Desssutom värker fortfarande armarna efter all renovering och tillbyggnation vi gjort under året. Emelie har skrivit några egna rader och jag tycker hon sammanfattar även vad jag känner oerhört träffsäkert, så jag lämnar över ordet till henne en stund.

 

 


 

" Mitt första WS-år är snart slut och om någon frågar mig hur jag upplevde 2018 kommer jag svara "Mycket känslor".

För det är så, det händer så ofantligt mycket här hela tiden och att jag får vara en del av det är jag så tacksam för. Vips säger det bara och så sitter man som dekal på vår firmabil! Hade jag kunnat föreställa mig det när jag steg innanför dörrarna här för 1år och 4 månader sedan? Nej! Men det är liksom det här som gör mina dagar, man har ingen aning om vad som väntar!

WS & Company är inte ett jobb jag styr bilen 5 dagar i veckan mot för att jag ska göra mina uppgifter och sedan åka hem igen. WS är som mitt andra hem och min andra "familj". Jag vill ta hand om det jag har här och jag vill ta hand om Er kunder.

Jag ser varje dag fram emot att få träffa er i butiken, ta emot era telefonsamtal, mail och packa era paket. Varje dag lär jag mig något nytt och jag älskar det. För det gör att jag kan bidra ännu bättre med ert nästa projekt där det behövs en hjälpande hand.

Mycket händer och 2019 kommer bli året då vi lägger i en växel till. Men innan dess ska jag äta så mycket julmat jag bara orkar så jag kan komma tillbaka med ett nyårslöfte om att sätta igång med träningen som jag ändå inte kommer hålla.. God Jul och gott nytt år, kram på er! "

/Emelie


 

 

För mig som startade det här företaget för över 7 år sedan i ett litet förråd där jag stod och experimenterade med olika silikoner, leror och härdplaster är det helt fantastiskt att WS är vad det är idag. När jag läser Emelies rader så tänker jag att jag är enormt lyckligt lottad som har sådana människor med mig. Var ens hittar man sådana fina människor? Helt fantastiskt! Vilket gäng vi är! Det är människorna som gör WS till det vi är och att vi fortfarande utvecklas i rasande takt. Nyfikna, drivna och engagerade i både arbetet och kunderna. 2018, ett år av mycket känslor, det stämmer precis. Återigen, helt fantastiskt!

När vi ändå pratar om fantastiskt så leder det in på nästa år, 2019. Året som gått har handlat mycket om förberedelser inför 2019. Vi har förhandlat fram nya handelsavtal med leverantörer vilket kommer ge direkta resultat till er kunder. Det kommer ni märka av redan i början av året. Vi håller även som bäst på att utveckla en helt ny plattform att stå på vilket kommer innebära fler leveransalternativ och enklare produktsortering och mycket annat i vår webbutik. Utöver det kommer vi utöka vårt sortiment med många spännande nyheter och kategorier, stort som smått. 2019 blir riktigt spännande!

Ska vi ta det här om konkurrens också? Vi har nog aldrig tidigare känt av så mycket konkurrens som vi gör idag. Det är en naturlig del när man ger sig in på nya områden. Det finns väldigt många duktiga hårt arbetande företag omkring oss. Det är tur för vi älskar konkurrens! Det låter klyschigt, men det är verkligen så. Utan konkurrens utvecklas man inte och då blir det tråkigt. Det här utvecklas vi verkligen av och vi är fast beslutna att vi ska ha de snabbaste leveranserna, bästa och kunnigaste supporten och högsta kundnöjdhet. Dessutom ska vi alltid ligga riktigt bra i pris, och det kommer ni snart se mer av ;) Så, jag måste passa på att tacka våra konkurrenter för att ni utvecklar oss och håller oss på tårna. Tack för ni gör oss bättre, både de stora och de små!

 

Här kommer en sammanfattning av 2018 i bilder, man glömmer väldigt snabbt vad mycket man gör hela tiden. Detta är endast ett litet axplock av allt som hänt under året.

Inventering

2018-01-01
Året började med... inventering.

Renovering av butiken

2018-01-03
Vi började bygga om butiken i Linköping. Många väggar försvann.

Dagens ros

2018-01-08
Helt fantastisk känsla när man hamnar under dagens ros.

 

Betonglook på vägg

2018-01-12
Självklart renoverade vi med produkter från vårt eget sortiment. Här målar Emelie med Betonglook från Hey'di.

Ny butiksinredning

2018-01-23
Nytt golv, nya hyllor och fler sena kvällar, men fint blev det.

Handelsfesten 2018

2018-02-12
Vi blev nominerade till handelsfesten som årets uppstickare.

 

Ny packadministration

2018-02-15
När vi ändå var i farten byggde vi om vår kundtjänst och packadministration.

Fikarum

2018-02-17
Nytt fikarum fick det även bli

Lampor målade med Molotow sprayfärg

2018-02-18
Entrén fick sig ett lyft. Lamporna är sprayade med Molotow UFA vilket är en matt sprayfärg.

 

Ny entré med banner

2018-02-23
Vi har arbetat för att synas bättre här i Linköping. Här satte vi upp vår fina wepa med hjälp av våra grannar Sten & Marmor.

Snyggaste nätet hyllorna

2018-02-24
Med hjälp av en annan granne, smeden, ordnade vi en ruskigt snygg hylla/nät till vår entré.

Handelsfesten 2018

2018-03-15
Så var det då dags för själva handelsfesten.

 

Ny fotostudio

2018-03-18
Det här året hade vi verkligen mycket fokus på att utveckla våra lokaler. Här är ytterligare en lokal som blev vår foto- och videostudio.

Färdig fotostudio

2018-03-21
Studion blev verkligen suverän... fram till den dagen då vi råkade ut för en jätteöversvämning... men nu har vi en ännu bättre :)
 

Spelade in videos och tog bilder

2018-03-23
Mycket fotografering har det blivit under året. Här påskpysslar Emelie.

 

Utveckling av produkter

2018-03-29
Mycket sortimentsutveckling har det blivit, mer av allt och mycket bredare.

Packen började bli trång

2018-04-07
Trångt i packen... vi behövde inte bara bättre rutiner, mer personal utan även mer utrymme, så det har vi jobbat med också.

Påbörjat

2018-04-16
Det här var riktigt roligt. Vi målade upp det som skulle sitta på sidan av vår nya firmabil. Vi provade mängder med färger och strukturer, men det här blev vårt val.

 

Emelie med färg på händerna

2018-04-17
Längst bak på bilen ville vi ha en kreativ person, med fullt av färg på händerna. Perfekt jobb för Emelie! Kladdigt, men roligt var det!

Glassförsjäljning

2018-04-18
Mitt upp i allt detta blev vi visst glassförsäljare också och vilken sommar att sälja glass på! Jag vet inte hur många glassar vi själva ätit upp och det tänker jag inte ta reda på heller ;)

Bilen!

2018-04-19
Ut på äventyr, äntligen var bilen vår! Men inte loggad än.

 

Inspiration

2018-04-26
Vi har försökt att hinna med en massa inspiration också. Tyvärr har vi inte nått riktigt dit under 2018 då det handlat mycket om struktur och ombyggnad, men 2019... då ligger fokuset på inspirationen så det kommer ni få se massor (!) av.

Sista handen på loggade bilen

2018-04-28
Sista handen på bilderna som ska sitta på bilen.

Linolja

2018-04-30
Under hela året har vi breddat vårt sortiment. Här på våren kom Selders linoljeprodukter till oss. Kul! Stenolja, möbelolja och mycket annat spännade.

 

Utbildning betong

2019-05-03
Utbildning, vi har utbildat oss under hela året. Det är viktigt! Vi måste hänga med i utveklingen!

Linköpings kreativaste bil

2018-05-04
Så var den äntligen klar, Linköpings kreativaste firmabil, tjoho! Oj vad bra det kändes :)

Firmabilen utkörning i Linköping

2018-05-04
Den här bilen har rullat många mil med målardukar och andra kreativa material.

 

Limutbildning

2018-05-09
Vi försöker utbilda oss inom alla områden. Här utbildning inom lim.

Utbildning i konst

2018-05-15
Ännu mer utbildning :)

Lite vila då och då

2018-05-20
...men ibland behöver man vila lite också. Speciellt i den värmen som vi hade.

 

Utförsäljning

2018-06-01
Så här såg vår kassa ut i juni, så ser den inte ut idag.

Snart kurser

2018-06-14
En jättegrej vi gjorde i år var att dra igång våra kurser igen och det med råge. Nu håller vi kurser i allt från konstmåleri till betong.

Kaffe

2018-06-30
Många, många koppar kaffe har det gått åt... vill du ha en WS-kopp i din beställning? Skriv "jag vill ha koppen" i meddelandefältet. Räcker så långt våra lager räcker... så får vi se hur många som läst det här ;)

 

Nu släppte vi kurserna

2018-07-06
Då var vår kurssida klar, kul!

Sena nätter

2018-07-13
Sommarnatt

Soligt ute, måla ute

2018-07-20
Det blev mycket utomhusjobb, men det var nästan så färgen torkade på penseln när man målade i värmen.

 

Nya fotostudion

2018-07-22
Jo, vi nämnde ju att vi fick översvämning i vår fotostudio, här började den nya fotostudion ta form. Vi byggde ut våra lokaler så allt hamnade under samma tak.

På skrivbordet, nya produkter

2018-07-27
Nya produkter, ett överfullt skrivbord nästan varje dag med nyheter som ska synas, läggas upp och skrivas om.

Inspiration

2018-08-05
Någonting vi inte riktigt hann, som vi ville hinna, under året var vår inspiration... men det kommer vi ändra, med råge under 2019!

 

Måla porslin

2018-08-14
...men lite hann vi ändå med. Här målar vi med porslinspennor till en video.

En annan lokal

2018-08-15
På höga höjder. Vi renoverade även vår övernattningslägenhet. Om ni inte visste vi hade en sådan så... jodå det har vi! Perfekt för dig som reser långt!

Emelie 1 år

2019-08-16
Så fyllde Emelie ett år på WS. Hon fick två tårtor... det ni :)

 

Hösten 2018

2018-08-29
Fint i krukorna. I år kändes det verkligen inte som höst när det skulle börja kännas som höst. 

Fotografering

2018-08-30
Det går bra att fota på golvet också när det behövs. Vi fotar de många produkter själva.

Renovering hela hösten

2018-09-08
Hösten handlade mycket om att fixa våra lokaler inför kurser, plocklager och en effektivare vardag.

 

Ommålat kontor

2018-09-09
När vi renoverar våra lokaler gör vi det med färger och material från vår butik. Här har vi målat med dundersnygga färgen Royal Blue i Jeanne d'Arc Livings Vintagepaint-serie.

Vi hittade ett kök...

2018-09-10
När vi slog upp väggen in till det som skulle bli vårt nya kursrum fanns där ett kök... så vi började renovera upp det också och flytta vårt kök :)

Ett hål i väggen

2018-09-10
Hålet i väggen... rejäla väggar i dessa kåkar. 60 cm tjockt med tegel och bråte var det.

 

En betongklack

2018-09-13
En och annan betongklack stod i vägen för renoveringen. Det började bli lite panik nu, kurserna skulle ju sätta igång 2:a oktober!

Fler kontor

2018-09-13
Undertiden byggde vi fler kontor och målade såklart med kalkfärg igen. Här Dusty Turquoise.

Kuddis

2018-09-15
Kuddis? Självklart ska vi ha ett kuddis! Å så blev det. Väggarna målade med Ocean Blue.

 

Rörigt i kassan

2018-09-23
Det har varit rörigt i vår butik. Vi har byggt flera gånger. Vi har försökt att hitta rätt och nu har vi gjort det. Nu kan ni pusta ut, nu kommer grejerna stå där de stod förra gången ni besökte oss :)

Packen

2018-09-25
Så måste ju vardagen skötas också, inte bara renovera.

Så rörigt blev det

2018-09-26
Så rörigt så vi fick be om ursäkt, men det tål att sägas att våra kunder har varit väldigt förstående, ni är bäst!

 

Kassan fick ge upp för en ny kassa

2018-09-27
Kassan fick ett nytt utseende, ja ok, hela kassan revs och så byggde vi upp en ny som fungerade lite bättre för oss.

Byggarebob

2018-09-28
Jag vet inte riktigt om Emelie oftare målade än packade under september, fyra dagar till kursstart... kom igen!!! :)

Ny färg på väggen i köket Dusty Turquoise

2018-09-30
Ny färg i det nyvunna köket, men själva köket såg inte speciellt roligt ut.

 

Kursstart

2018-09-30
Fyra dagar till kursstart och rummet är varken undanplockat eller målat ännu. Hjälp!

Ny form

2018-09-30
Nu kunde man i alla fall se att vi hade en plan bakom allt kaos... kassan börjar träda fram.

Nu började kurserna

2018-10-02
Vi hann!! Första kursen. Porträttmålning med Jaqui.

 

Mer kassabilder

2018-10-02
Mycket plats runt kassan, det är inte riktigt så det är idag. Fullt med julprylar överallt i skrivandets stund

Renovering av asfalten vid lastintaget

2018-10-03
Mitt i höstruschen och renoveringen hände detta. Hela infarten för lastbilarna vid vårt varuintag bröts upp. Det var fullt nödvändigt dock.

chiffonje med kalkfärg

2018-10-11
Vi målade om en chiffonje som blev en del av vår julskyltning. Det var en knepig yta att måla. Lackad med konstiga lacker som ingenting riktigt fäste på... förutom VintagePaint. 

 

Kurser i Linköping

2018-10-11
Att vi drog igång våra kurser och lade till många fler kurser med hjälp av våra engagerade ledare var en av höstens riktigt stora grejer. Superkul med all kreativitet!

Asfalten färdig

2018-10-16
Äntligen färdigt på baksidan, nu slapp vi ha butiksentrén som varuintag. Dessutom hade vi behövt köra våra postvagnar via butiken vilket var... knepigt :)

Ute i tid med julen?

2018-10-20
Det kändes som vi var ute i god tid med julen i år, men i efterhand tror jag inte riktigt man kan förbereda sig tillräckligt eller vara tillräckligt tidigt ute.

 

Kassan klar

2018-10-20
Samtidigt som vi började med julen blev de sista detaljerna klara i ombyggnadtionen. Det var ändå ganska välplanerat... eller så hade vi bara tur!

Allt var dock inte klart...

2018-10-26
Allt var dock inte klar...

Kassan i butiken i Linköping

2018-10-26
...men här var det det, klart alltså, men då skulle vi börja pynta för julen.

 

Betongkurs

2018-10-28
Betongkurser blev det också några stycken trots att vi kom igång ganska så sent. Kul! Här med Susanne till vänster i bild som är vår betongkursledare.

Julfotografering

2018-10-28
Julfotografering till alla annonser. Sent ute, men allt blev bra ändå :)

 

Tjejerna i packen

2018-10-30
De här två fick ligga i riktigt ordentligt under hösten!

 

Julkampanjerna

2018-10-30
Så drog julkampanjerna igång.

Köket äntligen klart

2018-11-04
Så stod köket äntligen klart!

Massa färg

2018-11-05
Mängder med färg gick det åt under renoveringen, men nu var det äntligen klart!

 

Julfint hos WS och Company

2018-11-29
Så blev det jul även utanför butiken även om vår gran detta år var av den tanigaste sorten :)

Så kom kylan

2018-12-05
Så kom kylan, fram med värmefläktarna. Lagret fryser :)

Förberedelser till julfest

2018-12-07
Så var det dags... årliga julfesten. I år i våra lokaler, så kul!

 

Fantastiska människor

2018-12-07
Älskade människor! Snygga kepsar fick de också med ett viktigt meddelande på.

Julrusch

2018-12-18
Laddade för julrusch!

Julklappsutdelning

2018-12-20
Julklappsutdelning, jullov hörrni!!

Som synes så blev det en hel del renovering... samtidigt som det varit slitsamt att göra allting (nästan) själva så har vi samlat på oss ännu mer kunskap om våra egna produkter och det är superviktigt. Året som kommer blir inte ett till renoveringsår. Vi har fått fantastiska lokaler nu som bär oss länge. Nä, nu ska vi bygga mycket på våra grundstenar, att ge bästa service till bästa pris. Som tidigare nämnt, det kommer ni få se mer av redan i början av året.

Tillsist vill jag tillsammans med min personal önska er en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Mvh Jonas

Nu kör vi 2019!!


 

 

 

Hjälp oss bli ännu bättre, svara på vår enkät. Som tack för hjälpen får du 15% rabatt på ditt nästa köp OCH är med och tävlar om 2 st presentkort ett på 1000 kr och ett på 500 kr.

Klicka här för att komma till enkäten.

 

 


 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla