insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

En kreativare framtid? Sök tjänsten som konstnärsmaterialansvarig hos oss!

Jobba hos WS och Company

Är konstnärsmaterial din grej? Här har du nu chansen att dela en spännande framtid tillsammans med oss på WS och Company.

 

Om oss.

Låt oss först berätta vilka vi är. WS och Company startade 2011 som en designverkstad. Här producerade vi mycket egen design, men framförallt så hjälpte vi prototyputvecklare, konstnärer och många andra att ta fram gjutformar och design till deras projekt. Ur detta startade vi sedan webbhandeln, WS och Company, där vi sålde det materialet som vi själva använde i vår verkstad.

Därav kommer ständiga måtto ”vi kan det vi säljer”. Det här har alltid varit en grundsten i vår verksamhet. Vi vill ge kunden den absolut bästa service vi kan och då behöver vi veta vad vi säljer. Vi fastnar inte i gamla mönster utan söker hela tiden nya sätt att utvecklas, hitta nya spännande produkter, arbetssätt och säljkanaler. Vi är idag 6 personer på företaget och vi växer hela tiden. 2017 var vi endast 3 personer, så det går undan och man bör gilla en snabb utveckling och en mycket varierande vardag med korta beslutsvägar, högt till tak, humor och glädje.

Sedan två år har vi utökat vårt material med konstnärsmaterial och har nu blivit en aktör att räkna med inom detta område också. Vi är en av få konstnärsbutiker i Östergötland vilket gör att vårt upptagningsområde är stort. Detta tillsammans med att vi ständigt växer och utvecklas på webben gör att vi nu vill anställa till en helt ny tjänst, en butiksarbetande konstnärsmaterialansvarig.

Din arbetsplats är först och främst i vår butik, men ansvaret över konstnärsmaterialet och dess utveckling gäller även på Internet. Där kommer du via sociala medier, artikeltexter i webbutiken och på andra sätt inspirera och hjälpa våra kunder.

I butiksarbetet ingår även försäljning av vårt övriga sortiment och självklart är du hungrig på att lära dig ännu mer om andra material som hobbyfärger, effektfärger, ytbehandlingar, betong, epoxi, polyuretaner, alginat, slipning, gips, gjutformar, silikoner, latex och mycket annat.

Att ha ansvar över ett område är inte samma sak som att vara ensam på det området. Självklart hjälps vi alla åt. Det är ett ledord på WS, tillsammans, för det är så det fungerar. Där det behövs hjälper man till. Om det så gäller vår packavdelning, lager och märkning, video- och fotoproduktion, administrativa uppgifter, kundtjänst eller vad det än kan vara, vi gör det här tillsammans.

Om dig.

Du har erfarenhet av butiksarbete och har en gedigen kunskap inom konstnärsmaterial i alla olika kvaliteter och av olika varumärken. Självklart använder du dig själv av materialen och kan från egen erfarenhet hjälpa våra kunder. Vi som jobbar här idag har en hel del kunskap om materialen, men där slår du oss på fingrarna och vill lära oss andra att bli ännu bättre. Du har även erfarenhet av arbete med social media och andra kanaler på webben. Du är konstutbildad eller har en motsvarande utbildning. God datorvana är ett krav då vi arbetar i flera olika system. Erfarenhet av Photoshop, illustrator och andra Adobe-program är önskvärt.

Som person är du kunskapstörstande, inspirerande och positiv. Du tar ansvar och engagerar dig i dina uppgifter. Du arbetar bra på egen hand och har lätt för att dela med dig av dina, och ta till dig av andras åsikter. Att lyssna på våra kunder och förstå deras behov är en självklarhet. Du får saker gjort och att utveckla, analysera och effektivisera ligger dig nära.

…och givetsvis blir du ivrig och vill få iväg din ansökan så fort som möjligt till oss! För självklart vill du ha en ny framtid tillsammans med oss på WS. 

Har du inte riktigt alla punkter av erfarenhet vi eftersöker, men ändå är helt säker på att du kan få vår konstnärsdel att utvecklas, hör av dig och överbevisa oss! :)

 

Vi ser fram emot att höra från dig
/ Vi på WS

 


Tjänstens omfattning 80-100%

Kollektivavtal via handels finns

Lön efter överenskommelse / avtal

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi träffat rätt.

 

Skicka in din ansökan till:
[email protected] - Ge mailet rubriken "Framtid 2019"

Eller ansök via arbetsförmedlingen

Övriga kontaktuppgifter hittar du här.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla