insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Låt det gnistra och glimma - Några av våra mest skimrande färger.

Reflekterande och blanka färger

Här kommer tips på produkter som får julen att glimma.

I det stora sortimentet med hobbyfärger och effektfärger så finns det många serier och färger som är extra blanka och reflekterande. Några av dessa färger presenterar här, men självklart finns det många fler.

Klicka på den här bilden för att se den i full storlek

Låt julen skina med dessa hobbyfärger.

 

 

Polycolor Reflect, högreflekterande vinylfärg för alla ytor.

Från Italiens största konstnärsfärgstillverkare Maimeri kommer denna härliga färg. Reflect gör ett enastående jobb med att fånga upp ljuset och reflektera det. Färgen kan både användas för att måla hela ytor eller användas för detaljmålning som t.ex torrborstning eller liknande för att ge ett enastående djup till målningarna. Färgen ka användas både inomhus och utomhus, året om.

I serien finns totalt 8 st högpigmenterade färger.

Säljes på glasburkar á 140 ml

PRIS 89 KR ST
Ta mig till produktenExtreme Sheen, ett unikt recept från DecoArt.

Det här är, enligt DecoArt själva, den mest starka ljusreflekterande akrylfärgen på marknaden. Vi håller i alla fall med om att den reflekterar ljus mycket bra! Färgen har en speciell formula vilket gör att mer ljus reflekteras än i vanliga akrylfärger. Den är vattenbaserad och har en bra vidhäftning på nästan alla material. Den här färgen ingår i vår "köp 10, betala för 8"-kampanj, klicka här för att läsa mer om vilka färger som ingår.

I serien finns 16 st färger

Säljes på flaskor á 59 ml

PRIS 36 KR ST
Ta mig till produkten


 

Dazzling Metallics, ett klassiskt säkert kort.

Det här är en av de metallicfärger vi sålt under längst tid här på WS och den levererar alltid bra. I serien finns några riktigt populära färger som t.ex. Shimmering silver, White Pearl och Oyster Pearl. Färgerna har hög täckförmåga och är överlackningsbara. Här finns även glaze-färger som ger en skimmrande effekt över alla typer av färg. En riktigt populär färg som även den ingår i "ta 10, betala för 8".

I serien finns 34 st färger.

PRIS 36 KR ST
Ta mig till produkten


 

Metallic Lustre, härligt metallicvax som kan buffras till högre glans.

Ett vax måste även få smita in i den här färgguiden. Det här är ett Metallicvax från DecoArt som kan täcka stora ytor eller användas till torrborstning och framhävning av detaljer. När vaxet torkat kan man använda en trasa och polera upp till ännu högre glans. Vaxet är vattenbaserat och ger en strålande glans.

I serien finns 18 st vaxer 

PRIS 36 KR ST
Ta mig till produkten


 

Chrome Burner, den mest kromlika sprayfärgen på marknaden.

Från Molotow kommer denna otroliga sprayfärg som ger en extrem högglansig kromyta. Det finns egentligen inte så mycket att säga, något mer glansigt hittar man inte i kromväg. Värt att nämna kan dock vara att den även finns som markers (pennor) och även som guldspray.

Sprayfärgen finns på två storlekar, 400 ml och 600 ml

PRIS fr. 55 KR ST
Ta mig till produktenVi har många fler glänsande färger och vaxer.

Detta var endast ett litet utplock av färger med hög glans. Vi har sprayfärger från Molotow i metallicguld och metallicsilver, det finns metallicfärger i PatioPaint, Polyfluid och så får man inte glömma härliga glitterfärger från Glamour Dust och de fantastiska vaxerna i Inka gold. Kika runt i vår färgkategori och hitta din favorit.

Självklart hittar du även ornamenten och ljuskopparna på bilden i butiken, kika in på vår julsida, där finns de!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla